Wie wij zijn

Sjopperdepop BV is een onderneming die investeert in panden in Amsterdam en omstreken. Het doel is om op verantwoorde wijze woningen op te knappen en te verhuren en op deze wijze een acceptabel rendement te halen. De bedrijfsstrategie is primair gericht op verhuur en slechts incidenteel op verkoop van objecten.

Door de jaren heen werkt Sjopperdepop BV voor het beheren en onderhouden van haar panden met eigen onderhoudsmedewerkers. Deze zijn dan ook in vaste dienst en kunnen op die manier snel en flexibel worden ingezet. Zowel klein onderhoud als grootschalige bouwprojecten wordt zorgvuldig en in goed teamverband uitgevoerd.

Als u geinteresseerd bent in onze protefeuille, wat wij nog kunnen aanbieden in huur of eventuele verkoop, maak dan een afspraak op ons kantoor aan de Palletweg 32 te Haarlem. Belt u eerst voor het maken van een afspraak!
Dodici Haarlem

In hartje Haarlem aan de Smedestraat 47, nabij de grote markt, vindt u Dodici. ... Vivere la dolce vita di Dodici ... De sfeer die de eigenaren haar gasten dagelijks laat beleven. Sjopperdepop Bv is er trots op dit pand in portefeuille te hebben. Ga naar de website van Dodici.
Postbus 9663
2003 LR Haarlem
T.: +31 (0)20 716 26 36
F:  +31 (0)20 716 26 35
Kvk nr.: 34173293
info@sjopperdepop.nl
2010 Sjopperdepop BV :: webmail
Design by Sjopperdepop BV